Powered By Blogger

powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ξεκίνησε με γκολ ο Cisse στην QPR!!


Ο πρώην σέντερ φορ του Παναθηναϊκού Djibril Cisse, ο οποίος το καλοκαίρι πήγε στη Lazio και πριν από λίγες ημέρες πήρε μεταγραφή στην QPR, έκανε καλό ποδαρικό με τους Άγγλους καθώς στον χθεσινό αγώνα με την Aston Villa, πέτυχε γκολ.
 Όπως είπε και ο προπονητής των μπλε, Μαρκ Χιουζ, "θαυμάζει τον Cisse". Μάλλον δένει στο ρόστερ των Queens Park Rangers, ωστόσο αρχή είναι ακόμα. Έχει αρκετά παιχνίδια μπροστά του ο Djibril Cisse και αν τα πάει καλά τότε τόσο το καλύτερο για αυτόν και για την αγγλική ομάδα. Εξάλλου, και στην Ιταλία με γκολ ξεκίνησε στον αγώνα με την Milan αλλά στα υπόλοιπα παιχνίδια δεν σκόραρε. Βέβαια στους "λατσιάλι" υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην επίθεση καθώς είχε για παρτενέρ τον Γερμανό άσο Miroslav Klose.
 Τέλος πάντων. Είναι νωρίς ακόμα. Θα δείξει.. Μακάρι ο Djibril να συνεχίσει να σκοράρει διότι του αξίζει το καλύτερο. Στην Lazio αδικήθηκε πολύ. Αλλά στην Queens Park Rangers δεν θα γίνει το ίδιο. Μπορείτε να δείτε το γκολ του Cisse και τα highlights του αγώνα Aston Villa-QPR στο παρακάτω link: http://www.youtube.com/watch?v=rqOr9-6uOto&feature=related

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου