Powered By Blogger

powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Πουλημένοι διαιτητές ή συμπτώσεις;


Αγαπητοί φίλοι του FootiePodo, πέρασαν πλέον 5 μέρες από την έναρξη του Euro 2012 και η Ελλάδα έχει δώσει ήδη δύο αγώνες με Πολωνία και Τσεχία, ενώ κρέμεται από την άκρη μιας κλωστής η πρόκρισή της καθώς πρέπει να νικήσει τη Ρωσία το Σάββατο και παράλληλα ο αγώνας ανάμεσα σε Πολωνία και Τσεχία να έρθει ισόπαλος.
 Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Όλοι μας είδαμε τον αγώνα ανάμεσα σε Πολωνία και Ελλάδα και παρατηρήσαμε την άδικη αποβολή του Παπασταθόπουλου και ένα γκολ του Σαλπιγγίδη που ακυρώθηκε ως "offside". Το σωστό θα ήταν να είχαμε νικήσει τους Πολωνούς με 2-1, για να μη σας πω και με περισσότερα γκολ. Ας μην ρίχνουμε όλη την ευθύνη στα παλικάρια της Εθνικής μας. Ας κοιτάξουμε και ας σκεφτούμε πόσο πολύ έχουν αδικήσει οι διαιτητές την Ελλάδα μέχρι στιγμής.
Τώρα ας θυμηθούμε τον χθεσινό αγώνα ανάμεσα στην Εθνική μας με την Τσεχία. Όσες φορές η Εθνική μας έβγαινε στην επίθεση ο βοηθός σήκωνε το σημαιάκι του και έλεγε "offside". Επίσης μας ακύρωσαν άλλο ένα καθαρό γκολ του Φωτάκη, ξανά ως "offside". Όσο αφορά το γκολ του Γκέκα αναγκάστηκαν να το μετρήσουν καθώς δεν είχαν άλλη δικαιολογία.
Είναι πολλές οι συμπτώσεις για να μην συμβαίνει κάτι ύποπτο στο φετινό Euro σχετικά με τους διαιτητές. Αυτό που μπορώ να φανταστώ είναι ότι ή έχουν πληρώσει χοντρά τους διαιτητές οι Πολωνοί ή δεν θέλουν την Ελλάδα να περάσει στην επόμενη φάση. Τέλος πάντων..Για να μην βγάζουμε αμέσως συμπεράσματα, ας περιμένουμε πρώτα να δούμε τι θα γίνει και στον αγώνα με τη Ρωσία.
Και μετά έρχεται ο Πλατινί και κατηγορεί τη χώρα μας για πουλημένους διαιτητές. Ενώ η UEFA, πεντακάθαρη..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου