Powered By Blogger

powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Leto, Καπίνο: 2 παίκτες κλειδιά του Παναθηναϊκού

PAOemblem.svg

Ο Παναθηναϊκός την φετινή σεζόν τα πηγαίνει πολύ καλύτερα σε σχέση με την περσινή. Είμαστε πλέον στις διακοπές των Χριστουγέννων, και έχουν διεξαχθεί οι 14 αγωνιστικές της Super League. Ο Παναθηναϊκός έχει μόνο μία ήττα (στο παιχνίδι με τον Άρη), 9 νίκες και 2 ισοπαλίες, ενώ 2 παιχνίδια δεν έχουν διεξαχθεί.
  Η καλή πορεία του Παναθηναϊκού φέτος οφείλεται στην πολλή δουλειά που κάνουν οι παίκτες του και το τεχνικό τιμ. Οι 2 παίκτες που προσφέρουν πάρα πολλά είναι ο Leto και ο 17χρονος  goalkeeper Στέφανος Καπίνο.
  Ο Αργεντίνος φέτος σκοράρει ακατάπαυστα και έχει γίνει ο νέος ηγέτης του Παναθηναϊκού μετά την αποχώρηση του Cisse. Έχει καλύψει πλήρως το κενό που άφησε ο Γάλλος σέντερ φορ. Όσο για τον Καπίνο, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στην Super League. Εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία που του δίνεται και κάνει τρομερές αποκρούσεις.
  Τώρα τελευταία έχει ακουστεί ότι ενδιαφέρονται κάποιες ομάδες του εξωτερικού για αυτά τα 2 παιχτρόνια. Μακάρι ο Παναθηναϊκός να μην τους πουλήσει γιατί αυτοί οι παίκτες είναι από τους πιο πολύτιμους της ομάδας. Με Leto και Καπίνο στο ρόστερ του, ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατακτήσει πρωτάθλημα! Όμως αν πουληθούν τότε θα αλλάξουν πολλά.
 Τέλος πάντων...Ας ελπίσουμε ότι θα μείνουν στον Παναθηναϊκό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου