Powered By Blogger

powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΟΦΗ-Λεβαδειακός


Σήμερα, με απόφαση της ΕΠΟ διεξάχθηκε ο αγώνας εξ'αναβολής: ΟΦΗ-Λεβαδειακός. Ένα ματς το οποίο ήταν από τα μεγαλύτερα ντέρμπυ στην περσινή  Football League, με τους Κρητικούς να είναι νικητές αν εξαιρέσουμε έναν αγώνα(στην Football League).
 Τώρα ας δούμε την προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες, η οποία είναι πλούσια: Συνολικά έχουν διεξαχθεί 26 παιχνίδια ανάμεσα στον ΟΦΗ και στον Λεβαδειακό. Ο ΟΦΗ έχει νικήσει 11 φορές τον Λεβαδειακό, οι Βοιωτοί έχουν επιβληθεί των Κρητικών 8 φορές, ενώ 7 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα ανάμεσα στις 2 ομάδες. 
 Στο παιχνίδι αυτό που μόλις τελείωσε, ο Λεβαδειακός έκανε την έκπληξη και πήρε το διπλό χάρη στον Βασιλείου που σκόραρε στο 89! Σε όλη (σχεδόν) την διάρκεια του παιχνιδιού δεν είχε μπει γκολ, και εκεί που ήταν να λήξει 0-0,  ανατράπηκαν όλα στα τελευταία λεπτά. Τελικά όλα γίνονται! Εξάλλου έχουν συμβεί πολλά άλλα παρόμοια με τον σημερινό αγώνα (ΟΦΗ-Λεβαδειακού) στο ποδόσφαιρο.
 Διεξήχθη πολύ ωραίο παιχνίδι στο 1ο ημίχρονο με Λόπεζ και Ζουρούδη να προσπαθούν να πετύχουν γκολ για την ομάδα τους. Στο 2ο μέρος, ο Αναστόπουλος έκανε κάποιες αλλαγές προκειμένου να νικήσει η ομάδα του αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
 Και εκεί που έδειχναν όλα ότι ο αγώνας θα έληγε 0-0, ένα λάθος του Μπούρμπου, με τον Κουτσόπουλο να κλέβει τη μπάλα και να πασάρει στον Βασιλείου, ο οποίος έφερε το γκολ για τους Βοιωτούς και τη λύτρωσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου