Powered By Blogger

powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στους 8!


Τελικά η Εθνικάρα μας πήρε την πρόκριση που της άξιζε. Κατάφερε και νίκησε τη Ρωσία με 1-0 με γκολ του παικταρά μας του Καραγκούνη. Αυτή η νίκη της Ελλάδας επί της Ρωσίας, ανέβασε το ηθικό των Ελλήνων και τους έδωσε δύναμη, κάτι το οποίο όλοι εμείς οι Έλληνες χρειαζόμαστε σε αυτές τις  οικονομικά δύσκολες μέρες. Εξάλλου ούτε στο Euro 2004 περιμέναμε ότι εμείς θα το κατακτούσαμε. Όπως και το 2004, έτσι και τώρα προχωράμε στο Euro και πιστεύουμε ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το Euro.
 Όσο αφορά το χθεσινό παιχνίδι, όλοι οι παίκτες της Εθνικής μας έπαιξαν σκληρά και άξιζαν ένα ακόμη γκολ. Ο διαιτητής του χθεσινού αγώνα ήταν γενικά καλός, όμως θα ήταν ακόμη πιο καλός άμα έδινε το πέναλντι στον Καραγκούνη. Δεν πειράζει όμως! Εμείς προκριθήκαμε στην επόμενη φάση και αυτό μας φτάνει.
Στην επόμενη φάση πιο πιθανό είναι να αντιμετωπίσουμε τη Γερμανία, του Gomez και της...Merkel!! Τότε θα γίνει ο χαμός! Όλοι μας θέλουμε να δούμε τη χώρα μας να νικάει τη Γερμανία, μια χώρα που μας έχει κάνει τόσα και τόσα.. Τι κι αν είναι καλή ομάδα; Τι κι αν είναι φαβορί; Εμείς έχουμε το θάρρος να αντιμετωπίσουμε τη Γερμανία.
Το FootiePodo εύχεται Καλή Επιτυχία στους υπόλοιπους αγώνες της Εθνικής μας.. Μακάρι να πάρουμε το Euro..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου