Powered By Blogger

powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Πήγε για Hleb αλλά τελικώς πήρε τον Kazim!

KazımKazım.JPG
Όλοι μας γνωρίζουμε ότι ο ολυμπιακός δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Λευκορώσο Hleb, ο οποίος έχει κάνει μεγάλη καριέρα σε Arsenal, Barca, Stuttgard και Wolfsburg, και θέλει να τον αποκτήσει. Ωστόσο μεγάλο ενδιαφέρον έδειξε και για τον Τούρκο Kazim Richards ο οποίος έχει παίξει στις δύο αιώνιες της Τουρκίας: Galatasaray και Fenerbahce. Τελικά τον Kazim τον απέκτησε, αλλά στον Hleb "κολλάει" καθώς δεν είναι και τόσο πιθανή η απόκτησή του. 
 Τον Hleb όλοι μας τον ξέρουμε και σε ποιες ομάδες έχει παίξει. Για τον Kazim ας πούμε κάποια πράγματα διότι και αυτός έχει κάνει μία σημαντική καριέρα.Γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου του 1986 και είναι 25 χρονών.  Η μητέρα του είναι Τουρκοπούλα από την βόρεια Κύπρο ενώ ο πατέρας του είναι από την Αντίγκουα. Απέκτησε αγγλικό διαβατήριο.  Πήγε σε τούρκικο σχολείο πριν αρχίσει να παίζει μπάλα καθώς η μισή του οικογένεια ήταν από την Τουρκία. Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στην αγγλική Bury στην οποία έπαιξε από το 2004 μέχρι και το 2005 έχοντας 20 συμμετοχές και 3 γκολ. Συνέχισε στην Brighton & Hove Albion στην οποία έμεινε μέχρι το 2006, έχοντας 33 συμμετοχές και 6 γκολ. Για μία σεζόν έπαιξε και στην Sheffield United από το 2006 μέχρι το 2007 έχοντας 27 συμμετοχές και 6 γκολ. Έπειτα εγκατέλειψε το αγγλικό ποδόσφαιρο και άρχισε να παίζει μπάλα στην Fenerbahce όπου έμεινε μέχρι το 2011, έχοντας 66 συμμετοχές και 5 γκολ. Τη σεζόν 2010-2011 έπαιξε δανεικός από την Fenerbahce στην Toulouse, με την οποία αγωνίστηκε 11 φορές και πέτυχε 1 γκολ. Τη φετινή σεζόν έπαιξε μέχρι τον Ιανουάριο στην Galatasaray, στην οποία έπαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο με 29 συμμετοχές και 5 γκολ, ενώ χθες η Galata τον παραχώρησε δανεικό στον ολυμπιακό. Τέλος, ο Kazim έχει 34 συμμετοχές και 2 γκολ με την εθνική Τουρκίας.
 Από τον Kazim ο ολυμπιακός περιμένει πολλά και μάλλον βρήκε τον κατάλληλο παίκτη που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του λιμανιού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου