Powered By Blogger

powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Ματς-προπόνηση για την Arsenal!


Έληξε το Arsenal - Blackburn για την Premier League, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το παιχνίδι με σκορ 7-1! Βέβαια, για τα 32 πρώτα λεπτά το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, καθώς ο Van Persie άνοιξε το σκορ στο 2ο μόλις λεπτό, αλλά ισοφάρισε προσωρινά για τα ρόδα ο Pendersen. Στο 38ο λεπτό, ο Van Persie έβαλε και πάλι την Arsenal μπροστά στο σκορ κάνοντας το 2-1. Στο 41' ο Chamberlein έβαλε και αυτός το λιθαράκι του κάνοντας το 3-1, το οποίο αποτέλεσε και σκορ ημιχρόνου.
 Να σημειώσουμε ότι λίγο πριν τη λήξη του α΄ημιχρόνου, τα πράγματα χειροτέρεψαν για την Bluckbern καθώς αποβλήθηκε ο Givet για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Van Persie.
 Στο β΄ημίχρονο η Arsenal πέτυχε 4 γκολ ακόμη καθώς ο Arteta έκανε το 4-1 στο 51', στο 54' ο Chamberlein έκανε το 5-1 πετυχαίνοντας το 2ο του γκολ σε εκείνον τον αγώνα, στο 61' ο Van Persie έκανε χατ τρικ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Thierry Henry έκανε το 7-1, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα! Με αυτόν τον θρίαμβο η Arsenal μπαίνει και πάλι σε τροχιά Champions League!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου